View unanswered posts | View active topics It is currently 17 Jan 2018, 06:18This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Събор на Героите #_# 
Author Message
User avatar

Joined: 24 Jan 2005, 23:06
Posts: 237
Location: Burgas
Post 
Хайде, и аз ще се включа тоя път:

Image
Сагара Соусуке
аниме - Full Metal Panic, FMP Fumoffu, FMP The Second Raid
Възраст: около 16-17г.
Височина: 174 см Тегло: 66кг
Sousuke е наемен войник, работещ за Mithril, пилот на AS робот, ученик в гимназия Джиндай, нещо като бодигард на Канаме, отговорник за боклука.
Хоби: четене, риболов
Добър е в оръжията, шпионството, охраняването, взривяването, решаването и създаването на проблеми (последното в "мирно време")


Image

Onizuka Eikichi
аниме/манга: Great Teacher Onizuka ["GTO"]

Онизука Eйкичи, 22 годишен, девствен (ми той сам си го казва де...) Един ден решава да стане учител. Директорката на училището бива заинтересована от методите му на преподаване и го оставя на най-приятния клас в училището (причинил сериозни физически и психически травми само на около 100тина предшественика на ейкичи). Онизука не е добър академик и прочие, но той може да преподава за живота. Той е прост и егоист и прочие, но няма начин да не стане любимия ти учител!
Хоби: да гледа порно и под полите на момичетата
Специалност: карате, мотоциклети, видео игри, спасяване на хора, решили да се самоубият като скочат от покрива на училището
(Тука копнах доста от faye)


Last edited by 4219 on 16 Dec 2005, 19:12, edited 1 time in total.16 Dec 2005, 13:21
Profile ICQ
Създател (Manga-kun)
Създател (Manga-kun)
User avatar

Joined: 08 Nov 2004, 20:44
Posts: 2368
Post 
4219 на Sousuke не се вижда картинката.

Дотук са записани 49 героя - списъка тук:
http://www.manga-kun.com/Bitki.htm

_________________
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart."
Онлайн магазин -играчки


16 Dec 2005, 17:35
Profile WWW
User avatar

Joined: 05 Dec 2004, 21:52
Posts: 151
Location: "The World"
Post 
1.Име: Килуа Золдерик (Killua)
Image
и нещо за момичетата от форума :D
Image
Аниме: Hunter x Hunter
Килуа е наследника на семеиство наемни убиици, убучен още от малък той притежава разнообразни и доста ефективни техники.
Прекарал живота си като изпълнява поръчки за семеиството си той няма приятели докато неотива да вземе изпита за "Ловец" и среща Гон.
Килуа през повечето време си е едно нормално хлапе, но когато нещата станат сериозни тои би убил противника си без да му мигне окото (семеини традиции :P )


2. Име: Треин Хартнет (Black Cat)
Sorry ама ненамерих картинка на която да е само той (се пак анимето е ново) тои е наи дясно :)
Image
Аниме: Black Cat
Тука малко ше плагиатствам от саитове щото са затруднявам :)
На 20 години е за оъжие ползва Своя пистолет "Хадес" има 6 пъти по добро зрение от нормален човек по характер си е чиста котка- обича мляко, морска храна всъщност всичко що се яде, непие алкохол. Мрази Женски сълзи и буболечки.
Мотото му е"Единственият които може да ме упитоми съм самият аз"
По някво странно съвпадение нестига че псевдонима му е Черната котка ами и номера му в организацията Chrno Numbers е 13

_________________
The rage is expensive save it for your self
Image


17 Dec 2005, 00:41
Profile
User avatar

Joined: 25 Jul 2005, 13:12
Posts: 74
Post 
Ето ме и мен ...
1:
Garra of the Sands ( Naruto )
Подобно на главния герой Гарра е отхвърлян от околните , поради факта че в тялото си той носи душата на велик зъл магьосник , даващ му мощта да манипулира пясъка ; син на главния Kazekage и в последствие негов наследник младия Гарра отдава цялото си внимание на страстта си да убива , чувствайки че това е може би единственото нещо изпълващо поне малко празното му сърце . Срещайки Наруто той веднъж завинаги вижда че не е нито сам , нито единствен , нито мразен от околните ...
2:
Image[img]
Hayashimizu Atsunobu ( Full Metal Panic )
Натоварен с отговорностите на цялото училище , представителят на ученическия съвет Atsunobu изправен пред големия проблем наречен Sousuke Sagara , с който обаче споделят общите интереси свързани с ред , дисциплина и почти воеена система , която Atsunobu бавно въвежда в училище ...
3:
Image
Kurosaki Ichigo (Bleach)
Като типиченю тинейджър Ichigo живее напълно нормално , поне до срещата си с Kuchuki Rukia , която го превръща в един от най-могъщите Shinigami (DeathGods) под предтекст да защитава света на хората от нападащите постоянно зли демони - Hollows ...

_________________
Titans once ruled the world , then they were dragons , followed by demons and now ... PITIFUL HUMANS ! I'LL DESTROY THEM ALL !!!


17 Dec 2005, 21:08
Profile
User avatar

Joined: 13 Dec 2005, 11:57
Posts: 38
Location: София
Post 
1.Дарк
Anime: DNAngel
Image
Дарк е втората същност на едно много обикновено момче - Ниуа Дайсуке. Той е крадец, женкар - или иначе казано много грешен човек

2.Black cat
Anime: Black cat
Image
Black cat е член на тайна организация, но впоследствие рашажа да се оттегли, но се оказва че успяжа (няма да казжам как), намира си приятели и стажа ловец на глажи. Но проблемите му тепаржа започват защото уменията му само привличат други организации. Останалото сами трябва да разберета.

3. Чиаки
Image
Anime: Kamikaze Kaitou Jeanne
Ами "иаки е глажния мъжки персонаж. Тои още се подвзава като Синбад Крадеца и е там главо за да се пречка на Жан. И тои е мачо като Дарк (то защтото аз си падам по такива герои) но в последствие се влюбва в Жан,............ а и тя B него. [/img]


17 Dec 2005, 22:27
Profile
User avatar

Joined: 05 Dec 2004, 21:52
Posts: 151
Location: "The World"
Post 
Ето най-накрая и
3.Черната Роза(Black Rose)
Image
Аниме:.Hack// The Legend of The Twilight Braclet
В самото аниме нестава много често дума за нея, тя се превръща в легенда за едно с групата си наречена .Hackers за разрешаването на наболелия в играта "The World" проблем известен като "Twilight"(тасогаре) или иначе казано мрак в които ирачите изпадат в кома повреме на игра.
След организирането на конкурс неиният и героят на Каит(Kite) биват спечелени от момиче на име Рена и неиният брат Шуго за да продължат легендата.

_________________
The rage is expensive save it for your self
Image


18 Dec 2005, 00:43
Profile
User avatar

Joined: 18 Apr 2005, 20:27
Posts: 78
Post 
Ето ги и моите
Image
Мушрамбо е легендарен войн, който бива възвърнат, чрез сливането на огън, вода и земя. Тези елементи са Мушра, Саго и Котал. За първи път виждаме Мушрамбо, когато Гиаса, побеждава Саго и Котал. Тогава Мушра поглъща техните карти, и образуват МУШРАМБО! По-късно, Мушрамбо бива завладян от силата на черна карта, но любовта му към Якумо, го връща към нормално състояние!

Image
Александър е един от многото агенти на секретната секта Ветикан - секция 13, Искариотска Органицация. Алексаъндър повтаря всичко което каже Алукард.

Image

Приключението на Кийд и неговите най-добри приятели Ланс и Свен, започва в трети епизод. Тогава те за пръв път пилотират лъвовете. Ланс полотира червеният лъв, Свен - синият, а Кийд тогава пилотира зеленият. След като отключиха и черният лъв, тогава Кийд застана на чело на Волтрон, и пилотираше него!

_________________
Image


18 Dec 2005, 17:29
Profile
User avatar

Joined: 12 Mar 2005, 23:06
Posts: 89
Location: Пловдив
Post 
Image
Име:Махадо
Аниме:ЮгиО!
Описание:Махадо държи хилядолетния пръстен. Той е духът на сегашния Dark Magician, любимата карта в тестето на Юги. Негова била отговорността за сигурността относно гробницата на Фараона. Когато Злия крадец Бакура влязъл, Махадо решил да го победи сам. Той обаче не губи само дуела, но и живота си. Неговият честен дух обаче продължава да следва и пази Фараона завинаги. След дуела си с Бакура, Бакура взима хилядолетния пръстен. Махадо е бил магьосник. Силата на Махадо била затворена в хилядолетния пръстен и той я отключва при дуела си с Бакура в гробницата на Фараона. Въпреки всичката си сила, той не успява да победи най-силното чудовище на Бакура - Диабаунд. Затова той се пожертва за да победи Диабаунд и да стане вечен поданик на Фараона, служейки му под името "Тъмния Магьосник"!!!

_________________
Image


18 Dec 2005, 18:17
Profile ICQ YIM WWW
User avatar

Joined: 15 Nov 2004, 21:23
Posts: 150
Location: In AnGeL City
Post 
Image
име: Kamui Shiro
пол: мъшки
коса: тъмно кафява
очи: кехлибарено жълти
височина:170 cm
тегло: 73 kg
Аниме : X The Anime 1999
Мистериозно момче (15 годишно) с невероятни сили ,които държи ключа кам бъдещето на земята. Заклеваики се да закриля Kotori и брат й Fuma тои става защитник на земята (добрия).

Image
име: Алексиел
Аниме: Angel Sanctuary
Nебесно създание с огромна мощ, което някога вдигнало бунт срещу Господ и било прогонено от Рая. Органичен ангел вселил се в Setsuna Mudou.

_________________
ImageImage


18 Dec 2005, 20:49
Profile ICQ
User avatar

Joined: 22 Aug 2005, 19:28
Posts: 83
Post 
Нови битки нов късмет :P
Еи ги и моите фаворите:

Image
Име: Ryu Soma
Аниме: Argento Soma
След трагичен инцидент по времето на таен проект за съживяване на извънземно чудовище (наречено Франк), младият учен Такуто Канеширо загубва своята любима Маки и остава белязан за цял живот. Обаче белега в сърцето му е по-голям от този на лицето и това го кара да търси възмездие. Така тои се присъединява към правителствената организация Funeral под фалшивата самоличност на леитенатн Рю Сома с единствената цел да унищожи Франк.

Image
Име: Kazuma
Аниме: sCRYed
Като клас С алтер юзер, Казума е един от малкото хора посмяли да се противопоставят пред силите на Холи. Вечно търсещ начин да стане по-силен тои се бие единствено за пари, но би дал живота си за своите приятелите и за тяхната свобода.


Image
Име: Son Goku
Аниме: Dragon Ball/Z/GT
Роден на планетата Вегета, саяджина Какарот е изпратен като дете на Земята с цел да я унищожи. Вместо това тои заживява на нея, започва да изучава боини изкуства и се превръща в ултимативния воин и защитник на планетата Земя от всички зли сили във Вселената.

_________________
http://dreamcatcher.ludost.net


Last edited by DNA on 19 Dec 2005, 19:12, edited 1 time in total.19 Dec 2005, 12:54
Profile

Joined: 20 Aug 2005, 00:13
Posts: 2769
Location: зад теб...хе хе хе
Post 
уффф...жалко че не съм с моя човек(мисля че е очевидно кой е той)
и тъй,

Image

Killy:забележително решителен,мълчалив,силен-в последствие и неунищожим.В един постапокалиптичен свят,той търси човек с чисти генни чрез който да се свърже в мрежата.въоражен с пистолет създаващ гравитационен лъч. манга/аниме-"Blame

Image

Vampire hunter D:Той е ловец на вампири.Истински човек на честта,или по-правилно дампир(Dampiel),защото майка му е била е принадляжала на расата на хората ,а баща му е бил върховния вампир-дракула.D e несравним в близък бой с своята ограмна сабя и има рефлекси и способности далеч над обикновенните.
манга/аниме-"Vampire hunter D"

Image

Setsuna Mudou:В него е преродена Алексиел(висш ангел).с това разкритие около него завърта сложна плетеница между ангели и демони,който променят живота му.На фона се разгръща драматичната му любов с сестра му Сара.
манга/аниме-"Angel sanctuary"

_________________
Anti yaoi club: YURI OR DIE!!
Image
Image
Image
Image


19 Dec 2005, 19:04
Profile
User avatar

Joined: 04 Jul 2005, 21:37
Posts: 84
Post 
Motoko Kusangani
Image
Аниме: Ghоst in the Shell
Описание: Motoko Kusangani е главен оператор в секция 9 , и е специална единица за анти-кибернетичен тероризъм на Японското правителство. С времето , тя започва да се чуди дали е повече машина , от колкото човек.

От познатите ми не много са гледали анимето но на мен това ми е любимото.


19 Dec 2005, 21:24
Profile
User avatar

Joined: 12 Nov 2004, 18:47
Posts: 802
Location: на тъмно
Post 
браво,някой да се сети и за кака мотоко
ето и една малко по-вървежна картинка с нея
Image


ениуейс
jin/samurai champloo
Image
джин е странстващ ронин,който по стечение на обстоятелствата започва да пътува из средновековна япония в компанията на муген и фуу в търсене на слънчогледовия самурай.


the count of monte cristo/gankutsuou
Image
личността на графът е забулена в мистерия.
той е изключително богат,интелигентен и със светски обноски,но за миналото му се знае изключително малко.


guu/jungle wa itsumo hale nochi guu
Image
когато гуу е наоколо,странни неща се случват-флора,фауна,а понякога дори и хора изчезват незнайно къде.
гуу,разбира се,не знае нищо по въпроса.та как е възможно едно толкова сладко момиченце да е замесенo в тия мистериозни случки?

_________________
+++Уверявам ви,че съм не по-малко здравомислещ от който и да е друг в това помещение+++
-Ковчежнико,я излез малко да подишаш чист въздух!


Last edited by neEd'Le on 20 Dec 2005, 19:44, edited 1 time in total.20 Dec 2005, 10:17
Profile ICQ WWW
User avatar

Joined: 27 Nov 2004, 20:17
Posts: 326
Location: Своге/ЦИЕК
Post 
Ще използвам последната си номинация, за да дам втори шанс на един от най-култовите аниме персонажи евър.
Image
Аниме: Cowboy Bebop
Име: Spike Spiegel
Описание: Spike е космически каубой. Ловец на глави, който мрази да говори за миналото си. Страхотен стрелец и пилот. Винаги се стреми да е хладнокръвен и почти винаги успява. Той е олицетворение на всичко, което може да се смята за cool. Всичко, което може да се каже за него може да се синтезира в репликата му:
"Аз съм човек, който вече е умирал веднъж."


20 Dec 2005, 14:27
Profile
User avatar

Joined: 26 Mar 2005, 11:41
Posts: 184
Location: hidden vallage of sound
Post 
първият ми е http://free.bol.bg/vegetto2/Pictures/Dr ... Vegita.jpg

Име- Vegita
Аниме-Dragon Ball Z


2ri
http://info.datacom.bg/sasuke_kun(2)/My%20pics%20and%20avatars/sasuke.jpg

име-Sasuke
Аниме-Naruto
описание-Sasuke е genin в Hidden vilage of leaf и мрази наруто.По късно Сасуке тругва да търси сила при Orochimaru и изоставя родното си севище Hidden village of leaf

_________________
remember the ninja is behind you anitime so dont anger him
i now that by expirience

http://www.mindistortion.net/iwantyours ... m=Dosu-kun

не кликваите върху горния линк ще омрете от страх ако видите онова нещо!


20 Dec 2005, 19:36
Profile ICQ
User avatar

Joined: 17 Nov 2004, 19:19
Posts: 174
Location: Sofia
Post 
Айде и аз да се възползвам от правото на още един герой :)

Image

Име: Photon
Аниме: Photon
Описание: Photon е малко момче със суперчовешки сили и има надпис на челото "бака". Написвайки същия надпис на челото на бойния пилот Keyne Acqua по техните закони те стават женени. Така той трябва да пази едновременно нея и сестрата на "любимата" си, която отдавна си заминала от злия Papacharino, който иска да се добере до великата "ахо" енергия за да стане господар на света (естествено).

П.С. Силно ви препоръчвам това аниме, ще си умрете от смях :)

_________________
Image


Last edited by BGAdventurer on 21 Dec 2005, 00:46, edited 1 time in total.20 Dec 2005, 21:11
Profile ICQ WWW
Създател (Manga-kun)
Създател (Manga-kun)
User avatar

Joined: 08 Nov 2004, 20:44
Posts: 2368
Post 
До тук са 77 героя.

Съжалявам че не съм ъпдейтнал сата, но просто наистина нямам време последните дни. С нетърпение чакам петък :)

_________________
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart."
Онлайн магазин -играчки


21 Dec 2005, 00:08
Profile WWW
User avatar

Joined: 12 Mar 2005, 23:06
Posts: 89
Location: Пловдив
Post 
Айди от мен да мине ще вкарам още един мой войн в битката :P :P
Image

Име:Йо Асакура
Аниме:Shaman King!
Пол:Мъжки
Години:13-14
Коса:Кестенява
Очи:Кафяви
Височина:160 см
Тегло:39 кг :?
Статут:Шаман,leader of the Yoh-gumi ;)

Йо Асакура е главен герой в "Краля на Шаманите".Той носи оранжеви наушници.Освен това той е ШАМАН - може да говори,да вижда и да обедини в своето тяло духове.Винаги е позитивно настроен.Неговият дух-пазител е АМИДАМАРУ,самурай убит преди 600 години!

_________________
Image


21 Dec 2005, 02:25
Profile ICQ YIM WWW
Създател (Manga-kun)
Създател (Manga-kun)
User avatar

Joined: 08 Nov 2004, 20:44
Posts: 2368
Post 
Край на записването.
Аз ще добавя също няколко героя да се нагалси бройката.
Днес или утре ще изкарам схемата и датите по които ще протече турнира.
Заключ на темата.

_________________
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart."
Онлайн магазин -играчки


22 Dec 2005, 01:18
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.