[SDC-BG] D.Gray-Man

Image
Нови глави - свалете ги от тук.
tenshi
The voice of reason
The voice of reason

Re: [SDC-BG]D.Gray-Man

Post by tenshi » 29 Jul 2012, 17:22

Ахааа, е, аз тамън съм там, дето свършва анимето. Затова не виждам разлики и се чудя какво става.

Но, да, като цяло ще трябва да се свикне, не мисля, че е толкова голям проблема, ако историята си е все така интересна. Пък ще видим, Плама може и да е права. Със сигурност не е било лесно на авторката да рисува, докато е била болна, така че въобще не мога да се оплаквам от арта.

ElinorV
Allen for life!
Allen for life!

Post by ElinorV » 29 Jul 2012, 21:29

И според артът не е грозен, просто с времето се е променил и не се оплаквам.
Относно героите бих казала, че някои дори са нарисувани вече по-добре (като: Тики Мик, Джони, Роуд и прочие). А за Ален... какво да кажа. Той пак ми харесва, но тази по-дълга от преди коса малко го загрозява, но пак си го харесвам. Между другото от доста време ми прави впечатление белега на главния герой. Той е тъмен, но от 160 и някоя глава или 170 глава забелязах, че е по-блед и вече го рисуват само като очертание. Та, не разбирам, защо е така. Дали с развитието на нещата в D.Gray-Man белегът на Ален избледнява или просто така са почнали да го рисуват?
Също така има друго нещо, което съм забелязала за този белег. В една от главите, където Ален намира втората стая, от която се управлява Ноевия ковчег (стаята на 14-тия), неговият белег се променя, става по дълъг и с повече завъртулки. Мисля, че по-нататък също се наблюдава това разрастване, но не съм сигурна. Това е, което забелязах. Интересно защо изобщо белегът на Ален се променя...
Image
"Феникса на спасението се възражда от пепелта,
а единственото избавление от гнева му е смъртта."
Дивата роза

Моите проекти :) x My Anime List x My Manga List

Purple

Post by Purple » 02 Aug 2012, 13:40

Колко се радвам, че четвърти том вече е на сайта :badplan:
След всички мъки по поправянето и прекачването, мисля, че свършихме добра работа :blur:
Струва ми се обаче, че Елиаде ми харесваше повече в анимето. *въздишка* Е, ще видим в следващите глави! =X
Припомних си колко е забавно да чета репликите на Канда. Мугенннннн Сопаааа
Ии, Лави, естествено :love:
Май на всички им писна да проверяват DGM, но аз изведнъж реших, че искам още глави :bringiton:

Plama_chan
Як Шеф
Як Шеф

Post by Plama_chan » 02 Aug 2012, 19:23

Реши, че искаш още глави? Да не те подгониха самоубийствени инстинкти? :gyah:
Обожавам Ален. Бих си лягала с него (с томчето) всяка вечер, но и така не искам да го виждам за известно време!!!

И между другото, белега му на Ален се променя от край време. Още от първите томове имаше промени. Първо беше звезда нарисувана, после стана изцяло черна звезда, после не помня какво... Според мен, колкото той самия се развива, толкова и белега му се променя.
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
Image
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

samara
Фурията
Фурията

Post by samara » 02 Jan 2013, 13:42

На мен много ми допада... Като цяло намирам идеята, че самото проклетие на Мана се
развива и еволюира, за доста интересна. И много развитие може да се вмъкне с него
дори и сега, при най-скорошните глави... все си мисля, че доста повече освен едно проклятие трябва да е свързано с този белег.

Новите глави хубаво ми помагат да си спомня какво се случваше в началото, че
отдавна го бях чела. Не бях усетила, че историята с Кроу-чан е толкова дълга.
Но влияе също толкова вълнуващо и на български език.

Спорна работа с останалите глави. :goodjob:

samara
Фурията
Фурията

Post by samara » 03 Apr 2013, 22:52

Охо... Качените глави се запътват към един от любимите ми арки в мангата. ^^
Хубаво, хубаво :music:

Мерси за ъпдейтчето!

Кроули е голям образ. Всеки път като реша да препрочета превода докато чакам ъпдейт откривам някакви черти,
които съм пропуснала...

Plama_chan
Як Шеф
Як Шеф

Post by Plama_chan » 05 Apr 2013, 11:27

Хмм, аз лично в момента нямам търпение да ъпдейтна точно следващата глава. Покер Стайл Ивъл Ален... Мъхъхъхъхъ... =D
Мале, обичам го това момче!!!
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
Image
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

crazy_little_crow
Дракон-чан
Дракон-чан

Post by crazy_little_crow » 17 Apr 2013, 13:36

Нямам търпение да стигнем до голия покер или "тъмното минало на Ален и защо не бива да го дразниш".

Плами, всички го обичаме това момче, затова и всички го четем. Другите герои са за мезе. =X

Което ми напомня да съобщя, че тази манга май е в хиатус (отново). Затова пък новелата има нови томове, което леееко ме учудва. Както и да е - за тази година все още няма глава. Трябваше да излезне март-април, но в крайна сметка няма публикация в месечното издание, а само съобщение, че глава няма да има и не е дадена нова дата. Ако погледнем от положителна гледна точка, поне ще мога да я настигна. За друг вариант не ми се мисли...

ПП: Даже не е и "май" - Status in Country of Origin: 23 Volumes (Hiatus)

ПП: Потвърдено е, че Хошино Катсура е болна, а заглавието е прекъснато, не се знае кога и дали ще има нова глава. За сметка на това, на 30-ти април би трябвало да излезне нов уаншот на мангаката, по който е започнала работа още миналата година. Казва се Ayakashi no Ou (Кралят на дeмоните). Ето и цветната страница към него. Ще си го преведа, стига да излезне.
http://i42.tinypic.com/rkueep.jpg

crazy_little_crow
Дракон-чан
Дракон-чан

Post by crazy_little_crow » 12 Jan 2019, 09:38

Тикииииииииииииииииииии~! Не беше от най-добрите му влизания, но пък Канда и Лави са винаги забавни заедно.

ElinorV
Allen for life!
Allen for life!

Post by ElinorV » 12 Jan 2019, 22:42

Даааа, Тикиииии! :love:
Запознахме се и с Коронования Клоун на Ален! :onion cheer:
Image
"Феникса на спасението се възражда от пепелта,
а единственото избавление от гнева му е смъртта."
Дивата роза

Моите проекти :) x My Anime List x My Manga List