..:: Akatsuki no Yona ::..
- samara
- Фурията
..:: Akatsuki no Yona ::..
Akatsuki no Yona
Заглавие: Akatsuki no Yona
Жанр: Приключение, комедия, драма, фентъзи, романтика, историческа
Автор: Кусанаги Мизухо
Томове: 43+ (незавършена)
Йона е дъщеря на император Ил и наследница на кралството. На нейно разположение са спокоен и луксозен живот,
отвартително досаден бодигард и най-страхотният братовчед, когото някога света е виждал.
Сега, ако можеше и червената й коса да изчезне, всичко щеше да е идеално.
Но дали почти перфектният й свят не крие повече тайни отколкото тя би могла да си представи?
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: samara
Редактор: crazy_little_crow
Моделиране: samara
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Заглавие: Akatsuki no Yona
Жанр: Приключение, комедия, драма, фентъзи, романтика, историческа
Автор: Кусанаги Мизухо
Томове: 43+ (незавършена)
Йона е дъщеря на император Ил и наследница на кралството. На нейно разположение са спокоен и луксозен живот,
отвартително досаден бодигард и най-страхотният братовчед, когото някога света е виждал.
Сега, ако можеше и червената й коса да изчезне, всичко щеше да е идеално.
Но дали почти перфектният й свят не крие повече тайни отколкото тя би могла да си представи?
Екип за превод на мангата:
Превод: samara
Редактор: crazy_little_crow
Моделиране: samara
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
Re: ..:: Akatsuki no Yona ::..
Аз, аз, избери мен~! Сега имам свободно време, а пък и ти си съвестен преводач - редакцията ще върви бързо~
- samara
- Фурията
Йей! Страхотно!! Благодаря много, че се наемаш :) Ей-сега ще се разберем
- tenshi
- The voice of reason
Йееей, много се радвам на тоя проект. Всъщност не бях чела мангата, докато самара не пусна темата в бъдещи и реших да видя какво представлява... и само за една вечер изчетох всичко излязло.
Много се радвам и на екипа ви, много хубав превод. Успях аз вече да го изчета, нали пък имам достъп до "Тайната кухня"
Та продължавайте в същия дух! Искам още глави
Много се радвам и на екипа ви, много хубав превод. Успях аз вече да го изчета, нали пък имам достъп до "Тайната кухня"
Та продължавайте в същия дух! Искам още глави
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
^ Направих абсолютно същото нещо - като видях темата тук, изчетох всичко излязло + raw-овете Всички хубави думи и благодарности са за samara Браво, момиче~!
- samara
- Фурията
Ех, колко се кефя, че се харесва и се чете!
Да, в крайна сметка мангата е много зарибяваща. Аз въобще не очаквах да ме хване така.
Но действието се акумулира с всяка следваща глава и докато се осъзнах търсех raw-ове да видя
как продължава, въпреки че не мога да ги чета.....
Да си кажа честно, Йона в първите няколко глави много ми лази по нервите. Докато й превеждах
репликите от началната глава ми идеше да се откажа...... Ама, все пак реалистичен персонаж е, донякъде
й е простено.
А и така остава място за Хак да блести с изявите си и хумора......
- Plama_chan
- Як Шеф
Как си знаех още момента, в който го видях тоя Су-нещо си, че няма да ми е любимец и то имало защо... Иначе, мда, Хак определено вече печели симпатиите ми, така че да му мисли какви ще ги върши занапред. А Йона до момента с нищо не ме впечатлява... Безлична ми е, но ще видим как ще е занапред.
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
- Purple
Хаха, на мен мангата ми се струва колкото увлекателна, толкова и забавна. Макар че Су-уон не ми харесва особено, на няколко пъти ме разсмя. Физиономията на Хак като Йона каза, че й е годеник, беше убийствена, хилих се 5 минути! Интересно ми е какво ще е развитието нататък.
- samara
- Фурията
Су-Уон е малко странен за мен..... но, че е добър актьор не може да се отрече. В края на първата глава не го очаквах точно него......
Успя да ме заблуди...... И да, има много добри изцепки, които те оставят да се хилиш....
Хак е един от изграждащите историята образи в тази манга. Стана ми симпатичен още с първото си изречение за Йона, където
така добре се подигра с нея..... Момчето просто изби рибата..... Неговото развитие най-много чакам с нетърпение да го видя и по-нататък.
Йона.... не й давам кой знае какви шансове, но по raw-ове гледам, че е тръгнала в доста интересна посока...... Сигурно ще има какво да
предложи, след първоначалния шок.....
Успя да ме заблуди...... И да, има много добри изцепки, които те оставят да се хилиш....
Хак е един от изграждащите историята образи в тази манга. Стана ми симпатичен още с първото си изречение за Йона, където
така добре се подигра с нея..... Момчето просто изби рибата..... Неговото развитие най-много чакам с нетърпение да го видя и по-нататък.
Йона.... не й давам кой знае какви шансове, но по raw-ове гледам, че е тръгнала в доста интересна посока...... Сигурно ще има какво да
предложи, след първоначалния шок.....
- samara
- Фурията
Така и не разбрах защо две глави, които са изцяло ретроспекция са включени още в самото начало на историята.
Много си е сладко да ги видим всичките като малки, но не ми се връзва като развитие......
Единствено това, че виждаме мъничка част от дворцовия живот и проблемите в него вероятно
трябва да подскаже, че става нещо доста сериозно, ама първата глава, така или иначе, ни го разкри.
Някакви идеи?
Много си е сладко да ги видим всичките като малки, но не ми се връзва като развитие......
Единствено това, че виждаме мъничка част от дворцовия живот и проблемите в него вероятно
трябва да подскаже, че става нещо доста сериозно, ама първата глава, така или иначе, ни го разкри.
Някакви идеи?