[MANGA-KUN] Kimi no Kokoro Boku no Kokoro

Image
Завършени проекти - свалете ги от тук.
Post Reply
Plama_chan
Як Шеф
Як Шеф

[MANGA-KUN] Kimi no Kokoro Boku no Kokoro

Post by Plama_chan » 26 May 2012, 20:55

Kimi no Kokoro Boku no Kokoro

Image

Заглавие: Kimi no Kokoro Boku no Kokoro
Жанр: Драма, Шоуджо
Автор: Мияучи Сая
Томове: 1 (завършена)

Главни действащи лица тук са треньори на кучета терапевти или казано с други думи хора, които тренират кучета, за да могат да извършват с тях специализирани посещения в различни болници, с цел да помогнат на пациентите да се възстановят по-бързо... Това е един затрогващ разказ за силата на волята и обичта към близките, дори и когато те са на четири крака.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: samara
Редакция: raven
Оформление: samara

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image

Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
Image
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

krustal-chan

Re: Kimi no Kokoro Boku no Kokoro

Post by krustal-chan » 27 May 2012, 15:12

Аййй, преди доста време бях чела първата глава и нямах търпение да видя останалото... после пък видях, че е спрян и ТоТ, но нещо така и не го потърсих на др език.
Та както и да е сега изчетох всичко наново! Манги с животни наистина най могат да ме трогнат. ^^ А-кун е тоолкова сладък. Изобщо и двамата, с главния, са супер. Всичко за тях беше много симпатично. И само главната като се появи... още и предишния път си казах, с извинение, "Nani kore??!! Каква е тази идиоткаа?!"... състоянието и не оправдава гадното и държание... (колкото зле да е)... друг е въпроса, че идеята, че си е съсипала живота за един сульо-пульо в леглото (да де обичала го) е просто толковаа тъпо... и сега ще си го тегли, защото искала ТОЙ да е щастлив... (и то просто като му купи апартамент? - да де им купи...) ама то като гледам цялото и семейство едно "умно", че е ясно, защо се е вкопчела в някакъв търсейки любов... поне нататъка се оправи... поне... и все пак, заради това което направи не ми е симпатична -.- (хейтвам хора нараняващи животни), но да имаше развитие като героиня... и не ги сватосвам като двойка (с главния) макар, че е ясно, че може и да станат и тн, той е твърде як за нея. хД
+ омакето е много забавно. хД
Image

Image Моите проекти-> тук <-

samara
Фурията
Фурията

Re: Kimi no Kokoro Boku no Kokoro

Post by samara » 28 May 2012, 15:35

Хаха :) Напълно те разбирам.

Аз се захванах с този проект главно заради животните и идеята около този тип дейност. Освен това историята беше много трогателна
и като любител на кучета нямаше как да я подмина. А-кун и главният наистина са центърът на тази манга.
Много добре са изградени като персонажи.

Аз най-много харесвам първият том с първата глава. Понеже мисля, че се доближава най-много до оригиналната идея на подобни проекти.
Втората е по-скоро създадена, за да се види как героинята трябва да премине през процеса с тренировките и тн.
Но като цяло, въпреки че се разви и стана по-позитивна и аз не я харесвам въобще.

Но пък единственото, което ни трябва в тази история е присъствието на А-кун и неговият партньор :hoho:

Радвам се, че се е харесал проекта :) Аз се подхилквах на омакето със задоволство. Мога да съчувствам на авторката.
Животните понякога имат много твърдоглави характери.

Post Reply