Dr. Psyche
Заглавие: Dr. Psyche
Жанр: Екшън, комедия, драма, шоунен, свръхестествено
Автор: CHIHIRO
Съществуват много и различни болести, а лекарите са тези, които се борят с тях, за да спасят човешки живот, за да помогнат на своя пациент. Но съществуват и болести, които са нелечими... и лекарите са безсилни. Тогава на онези, потънали в отчаяние, останали без надежда, някой ще се притече на помощ. Някой различен, умен, неотразим, красив, но най-вече - доктор и за него няма болест, която да е "нелечима", освен може би собствената му похот.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: Krustal-chan
Редация: Purple
Оформление: Krustal-chan
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Линк за сваляне:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
[SDC-BG] Dr. Psyche
- Purple
Re: [SDC-BG] Dr. Psyche
Доктор Психо. Четох го 45893489034 пъти и при всеки от тях умирах от смях! Изключително забавен уаншот, историята също си я бива. Асистентът на доктора ми се стори, че не изпъква особено, нищо че има особен характер. Главната героиня си има желание и е съсредоточена над него, това ми харесва.
Колкото до самия доктор... Защо е този оголен врат!! Аз манга ли чета или вратове зяпам! И този поглед!! Толкова е готин като показва и истинската си същност... И в следващия момент отново става психо и разбива всякакви представи със своята... похот.
Като цяло, ще ми се този уаншот да беше разработен в по-дълго заглавие.
Колкото до самия доктор... Защо е този оголен врат!! Аз манга ли чета или вратове зяпам! И този поглед!! Толкова е готин като показва и истинската си същност... И в следващия момент отново става психо и разбива всякакви представи със своята... похот.
Като цяло, ще ми се този уаншот да беше разработен в по-дълго заглавие.
- tenshi
- The voice of reason
Оха... лудият, перзерзен доктор просто кърти мивки. Колкото пъти го четох това нещо, толкова умирах да се смея с глас. Уникално забавен уаншот. Мда, и на мен ми се щеше да не е само това, ми да има някакво продължение... ама надали. Е, нищо, и така си е смешно.
- krustal-chan
Аз при моя първи прочит: Какво? Ахахаха.... ахахах? Пффф. Сериозно? ОМГ! УТФ!.. ахаххах!! Ама наистина? Пффф! ХАХА!
Поздрав на всички четящи го с Rania - Dr. Feel Good. Идеално пасваща песен.
Иначе този уаншот беше първото по-сериозно нещо, което направих за "уаншот колекцията" ми. 40 страници, много текст. Определено. Но и доста ми хареса, особено като герои. Ахаха. Арта е много як. Всички са фенове на доктора, явно. Единствено главната по външен вид не ме впечатли, можеше да е някоя по-яка, но пак, че по харектер я бива, сравнително.
Мангаката има още 1 уаншот, който съм взела - Monster Cage. Той също е не по-малко странен и чалнат, за напред още ще следя мангаката за подобни уаншоти. хД
Поздрав на всички четящи го с Rania - Dr. Feel Good. Идеално пасваща песен.
Иначе този уаншот беше първото по-сериозно нещо, което направих за "уаншот колекцията" ми. 40 страници, много текст. Определено. Но и доста ми хареса, особено като герои. Ахаха. Арта е много як. Всички са фенове на доктора, явно. Единствено главната по външен вид не ме впечатли, можеше да е някоя по-яка, но пак, че по харектер я бива, сравнително.
Мангаката има още 1 уаншот, който съм взела - Monster Cage. Той също е не по-малко странен и чалнат, за напред още ще следя мангаката за подобни уаншоти. хД
- samara
- Фурията
ХАхахахаа!!! Аааа,, доктор Психо, определено!!
Ох, така дълго на уаншот не съм се смяла никога. Оо, наистина всичко в героите беше откачено.
А рекликите си пасваха на място като пъзел. Жалко наистина, че не се е развило в по-дълга история.
Ще се следи за нови неща от тази мангака
Ох, така дълго на уаншот не съм се смяла никога. Оо, наистина всичко в героите беше откачено.
А рекликите си пасваха на място като пъзел. Жалко наистина, че не се е развило в по-дълга история.
Ще се следи за нови неща от тази мангака
- Sesilia-chan
През цялото време си мислих за горкия моделиращ.. И това за паяците беше много странно и битката нещо не можах да си я представя като хората Уаншотчето като че ли ми се стори твърде кратко
Информация по проектите ми тук
- krustal-chan
Ахаха, да - определено това беше най-сложния и отнемащ време уаншот, на пък как сме смях. Струваше си.