[MANGA-KUN] Detective Conan

Image
Проекти, по които не се работи в момента.
Post Reply
User avatar
Sesilia-chan
Posts: 572
Joined: 07 Feb 2008, 19:27

[MANGA-KUN] Detective Conan

Post by Sesilia-chan » 15 Feb 2008, 18:33

Image

Име: Детектив Конан
Жанр: Приключение, Комедия, Шонен
Преводачи: Alek, Kaito 1412
Редактори: Alek
Моделисти: Kaito 1412
Томове: 50+ ... до безкрайност

Сюжет:
Шиничи Кудо е гимназист, който с помощта на блестящия си ум и способност да забелязава детайли, няма равен в разгадаването на мистерии. Дори полицията често прибягва до услугите му в разкриването на заплетени случаи. Докато разследва един подобен случай, Шиничи е заловен от престъпниците, които следи, и е принуден да изпие някакво експериментално лекарство. Смятайки, че са го убили, те го захвърлят и изчезват, но вместо да го убие, лекарството го превръща в малко момче.

За да създаде илюзията, че е изчезнал, Шиничи приема ново име, базирано върху любимия му автор (Артър Конан Дойл) и така се превръща в Конан Едогауа, ученик, който живее в дома на най-добрата си приятелка от детството Ран.

Сега той е принуден да живее в детективската агенция, собственост на бащата на Ран, и докато той продължава да разгадава мистерии, оставяйки бащата на Ран - Когоро, да обере всички лаври, Конан не престава да търси и престъпниците, отговорни за състоянието му, както и "противоотровата", която ще върне предишния му облик

Линк за сваляне

~Спрян~
Информация по проектите ми тук

Post Reply