View unanswered posts | View active topics It is currently 14 Dec 2017, 03:41Reply to topic  [ 1 post ] 
[MANGA-KUN] Ranma 1/2 
Author Message
User avatar

Joined: 07 Feb 2008, 20:27
Posts: 572
Location: Heaven/The Underworld
Image

Манга заглавие: Ranma 1/2
Жанр: Shonen
Томове: 38

Превод: [MP5]PATRIOT Demi-God, Rand3mir, 4219
Редактор: 4219
Моделиране: [MP5]PATRIOT

Сюжет:
Главен герой на историята е момче на имe Ранма Саотоме, който от малък до 16-годишна възраст тренира бойни изкуства. Става така, че по време на тренировъчно пътуване в планината Баянкала (Bayan Har Shan, някъде в Китай), Ранма и баща му Генма Саотоме падат в прокълнатите "Извори на Скръбта". Всеки от изворите е свързан с история за това как преди милиони години някой или нещо се е удавил там. И така всеки, който падне в изворите, бива прокълнат да се превръща в съществото, удавило се в съответния извор, всеки път, когато е залят със студена вода (и съответно, ако е залят с топла вода, възвръща истинския си образ), като разума и способностите на съответния човек се запазват и в новата му форма. И така Генма пада в извора на Гиганската Панда - превръща се в панда, а Ранма пада в Извор, където се е удавило момиче.

След завръщането си в Япония, Генма съобщава на Ранма, че е сгоден за момиче, което никога преди това не е виждал. И все едно това не е достатъчно, ами и му го съобщава буквално няколко пресечки преди къщата на момичето. В това време Соун Тендо съобщава на трите си дъщери, че една от тях трябва да се омъжи за Ранма (когото нито са виждали, нито пък чували), за да може да просъществува училището Тендо. Естествено когато девойките виждат Ранма за първи път, той е в момичешката си форма. Това довежда до голямо объркване до момента, в който Акане Тендо, най-малката от сестрите, вижда Ранма в момчешката му форма, по време на инцидентно влизане в банята. След като сестрите разбират, че той се превръща в момиче всеки път, когато е залят със студена вода, по-големите сестри веднага оставят годежа на най-малката по простата причина, че Акане мрази момчета, а Ранма е на половина момиче.

Така започва една изключително забавна история, преплетена с много видове бойни изкуства, всевъзможни преобразявания и на фона на всичко това връзката на Акане и Ранма, крепяща се на косъм мeжду любовта и омразата.

Линк за сваляне

...

_________________
Информация по проектите ми тук


15 Feb 2008, 19:39
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.