А, вече информацията за превод, моделиране и редакция може да се промени и тук. хД
Определено си заслужаваше качването на целия том! Даже не бих отказала ако и при
следващия ъпдейт се качи 2-ри том! Хахаха. ХДДД
Радвам се, че вече половината герои се появиха! Края на първи том свърши гадно.
Май всеки том свършва нарочно по такъв начин! Оф, аз ако взема да опитам да кажа по
нещо за героите ще оспойля всички, май по-добре да си мълча, че вече не помня кое беше
точно в 1 том, кое в 2ри. Пък то и във 2-ри стават бая важни неща. Е, ще опитам...
[spoiler]Най - !! Тъпата овчица, мила! Оф, трая за спойлери. Той ми е много забавен. Все се забърква в някакви особени ситуации и все трябва да му помагат, о, добре че не е момиче! Тогава май щеше да ме дразни. Ама като започне Кароку та Кароку ми иди да запсувам. Чела съм я до 5 том тоз цървул "Карокинку..." още го няма (аа това беше спойлер-е добре де не е много голям). Та Най - Кароку, Кароку[x100]. Видях, чак в Японските сканове, че се срещат, значи и на анг, където са на 7ми том още не са се!! (пада) Както и да е... Японското име на Най е забавно. Хаха. И Най има по-мускулести крака от Сиел и Оз УТФ?!
Гареки - Той най-много ми харесва от всички. Най ми е приятен за превод. Мисленето ни е почти 87/100 еднакво (общо взето първия герой с толкова голяма прилика). Както вика все Пу това и това все едно ти го казваш или това ти би го казала! По-нататъка ще се покаже още за него и ала бала портокала... 3то том май е най-близкото, че и във 2-ри имаше. Както каза Пу, той най-изпъква. Мангаката го обича, както всичките фенове. А тия фенсървиси на рамене, вратове и ръцее... но е много як начин да има фенсървис, който е по-скрит. Нетипично. А в някои случаи му искам дрехите, яки са, ще ми стоят добре! Ахаха. (много ме кефят нещата му с гугли и очилата) Та, добре че е до тук Гареки, че да спасява задника на Най. А и никак не го оприличавам на 15 годишен, а между 16-17. (а забравих, Гареки носи очна линия АХАХАХ)!
Йоги - Йогии! Добре, че ТИ поне си на 21, че го вярвам! Ако бяха казали 16-17 щях да се посмея, но нали не е 14!? До тук много не се знае за него, освен, че е циркаджия, че е боквален и преносен смисъл. Появата му с котката беше брутална! Забавен ми е за превод, смея се и се лигавя. Мангаката все му измисля едни дрехи, първия път като я четох се чудих, той с дрипи ли ходи? Не, мода се наричало. А друго каквото и да кажа е голям спойлер - в др томове ОЩЕ! XD (и хаха как го будят овцете самоо)
Тсукумо - Тя ми харесва, макар че до тук има наистина малко за нея. Дрехите и обикновено са супер яки и само да ги съзерцаваш. Поне не е съвсем сковано куудере.
Хирато - Бе той добър човек, ама не го харесвам. ахаха Не, много е досаден. Пу каза, че дори е по-труден за превод от Себата! На мен не ми е просто позаскучава, особено като заговори неща, които вече са ясни, ама той да ги повтори, преобщи и не знам си какво още. Той и Цукитачи много ги обчам. Така сърца около чичковците И като добавим и Акари. Мешано, мазоно. Акари поне е 1 към 1 по мислене с една приятелка и е смешно. хДД (него май още в 1 том го няма да, един с розова коса е), а гн Червенокос - Цукитачи се мярна на няколко пъти вече, той е по-добре от към превод. Наричам ги триото "едри и широки"! [/spoiler]
Дано меракът ми за нея скоро не спира. Това е то, че сравнение с Курото, където има много
подробности и детайли в превода, тук всичко е лесно и бързо. Действието е много динамично
и ми държи интереса на всяка глава (не че Курото е лошо, но там цялото е мн яко - арките,
но докато се стигне до тях и тн)

Моите проекти->
тук <-