[SDC-BG] Karneval

Image
Проекти, по които не се работи в момента.
krustal-chan

Re: [SDC-BG] Karneval

Post by krustal-chan » 02 Aug 2012, 02:26

Ужас, всичките ми планове отидоха на вятъра! :touched: :touched:
Сега искам да правя само нея нея нея и пак нея. :love: :love:
Няма да спирам, докато не ми писне, година я чаках, галям е мерака. :excited:
Image

Image Моите проекти-> тук <-

tenshi
The voice of reason
The voice of reason

Post by tenshi » 02 Aug 2012, 09:07

Давай, Крис, щом имаш мерак прави я нея! Тамън че и аз искам да я чета. :badplan:

Plama_chan
Як Шеф
Як Шеф

Post by Plama_chan » 02 Aug 2012, 12:02

И аз, и аз! Искаме глави! Давай! :bringiton:
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
Image
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

krustal-chan

Post by krustal-chan » 02 Aug 2012, 13:15

Ето нещо от мен, на което се радвам от дооста време насам. хДДД
http://www.youtube.com/watch?v=G6MIeJObq4E Гласовете им. :love:

За всеки случай само да уточня - започва се с Гареки, който си вика там хД на Йоги (той се появява в края на 4 глава),
по-дебелия мъжки глас е на Хирато (имаше го закрадко в 1 глава, когато убиха онази гаднаа жена Майн ли беше, но повече го има в 3-та), момичето, което тук-там се чува е Тсукумо(и нея в 1 глава я имаше малко с Хирато, но и за нея има повече в 3-та) и после е Най. А от 2.53 мисля, че е точно прословутата фраза на Йоги от първа глава "Добър вечер, дами от нацията..." (или ще е нещо подобно). (пада) Как се смях на това, че и звездички отзад и Наи после "Йоги, сугоййй! Киа! Киа!" Аз - Ахахаха.
Image

Purple

Post by Purple » 14 Aug 2012, 00:25

Историята ми е много интересна и любопитна, героите са с отличаващи се характери. :badplan: Много често се хващам за главата, когато чета за Най. Наивна, простодушна, лековерна овчица! Просто не знам какво да мисля за него! Гареки ми е любимият герой. Практичен е, мисли трезво, обмисля много неща, споменах ли, че на всичкото отгоре бързо се пали? =D Все още не знам какво да мисля за Йоги и Тсукумо. Последната ми изглежда сладка, а Йоги ми харесва по-малко, отколкото би трябвало. :oi: Нямам никаква представа защо. Но с развитието на мангата предполагам, че някои неща ще се променят.
Кароку. Беше нужно само Най да те спомене 48958349840398539485304985930485 пъти, за да намразя името ти и да не искам да те виждам. Нищо че искам да разбера кой си и какво, по дяволите, искаш.
Друг герой, който ме дразни е Хирато. Говори прекалено много с мазна усмивка. Просто не ми харесва... хаха.
Та, ще видим как ще се развие нататък! :bringiton: :bringiton: Усещам, че ще има някакви обрати.

Plama_chan
Як Шеф
Як Шеф

Post by Plama_chan » 14 Aug 2012, 00:45

Уахахаха... Доживях го, бре! Доживях го! Откога чакам глави по тоз проект! :touched:
Абе историята още ми е мътна в известен смисъл, но затова пък атмосферата е забавна и свежа и ми харесва определено.
Гареки, то той любов от пръв поглед. И Хирато, на мен пък ми харесва. Може би е, заради "мегането" не знам, но ми допада... И защо имам странното усещане, че Тсукумо го харесва или само на мен така ми се струва? :huh:
Иначе Най - малиии. Туй момче е такова чаровно невинно невежество, че просто нямам думи да го опиша. Имам чувството, че до сега е живял на полянка, заобиколен от пеперудки, където всичко е било розово и хубаво. За въпросния Кароку, няма да говоря. Съгласна съм с Пуп, от толкоз повтаряне на името му вече ме хвана охтиката и съм убедена, че като се появи, няма да ми е любимец особен.
Иначе, ако трябва да съм напълно откровена кои "герои" ми харесват най-много - ОВЦЕТЕ!!! =X
Искам такава у нас!!!
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
Image
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

krustal-chan

Post by krustal-chan » 14 Aug 2012, 02:11

А, вече информацията за превод, моделиране и редакция може да се промени и тук. хД
Определено си заслужаваше качването на целия том! Даже не бих отказала ако и при
следващия ъпдейт се качи 2-ри том! Хахаха. ХДДД

Радвам се, че вече половината герои се появиха! Края на първи том свърши гадно.
Май всеки том свършва нарочно по такъв начин! Оф, аз ако взема да опитам да кажа по
нещо за героите ще оспойля всички, май по-добре да си мълча, че вече не помня кое беше
точно в 1 том, кое в 2ри. Пък то и във 2-ри стават бая важни неща. Е, ще опитам...

[spoiler]Най - !! Тъпата овчица, мила! Оф, трая за спойлери. Той ми е много забавен. Все се забърква в някакви особени ситуации и все трябва да му помагат, о, добре че не е момиче! Тогава май щеше да ме дразни. Ама като започне Кароку та Кароку ми иди да запсувам. Чела съм я до 5 том тоз цървул "Карокинку..." още го няма (аа това беше спойлер-е добре де не е много голям). Та Най - Кароку, Кароку[x100]. Видях, чак в Японските сканове, че се срещат, значи и на анг, където са на 7ми том още не са се!! (пада) Както и да е... Японското име на Най е забавно. Хаха. И Най има по-мускулести крака от Сиел и Оз УТФ?!

Гареки - Той най-много ми харесва от всички. Най ми е приятен за превод. Мисленето ни е почти 87/100 еднакво (общо взето първия герой с толкова голяма прилика). Както вика все Пу това и това все едно ти го казваш или това ти би го казала! По-нататъка ще се покаже още за него и ала бала портокала... 3то том май е най-близкото, че и във 2-ри имаше. Както каза Пу, той най-изпъква. Мангаката го обича, както всичките фенове. А тия фенсървиси на рамене, вратове и ръцее... но е много як начин да има фенсървис, който е по-скрит. Нетипично. А в някои случаи му искам дрехите, яки са, ще ми стоят добре! Ахаха. (много ме кефят нещата му с гугли и очилата) Та, добре че е до тук Гареки, че да спасява задника на Най. А и никак не го оприличавам на 15 годишен, а между 16-17. (а забравих, Гареки носи очна линия АХАХАХ)!

Йоги - Йогии! Добре, че ТИ поне си на 21, че го вярвам! Ако бяха казали 16-17 щях да се посмея, но нали не е 14!? До тук много не се знае за него, освен, че е циркаджия, че е боквален и преносен смисъл. Появата му с котката беше брутална! Забавен ми е за превод, смея се и се лигавя. Мангаката все му измисля едни дрехи, първия път като я четох се чудих, той с дрипи ли ходи? Не, мода се наричало. А друго каквото и да кажа е голям спойлер - в др томове ОЩЕ! XD (и хаха как го будят овцете самоо)

Тсукумо - Тя ми харесва, макар че до тук има наистина малко за нея. Дрехите и обикновено са супер яки и само да ги съзерцаваш. Поне не е съвсем сковано куудере.

Хирато - Бе той добър човек, ама не го харесвам. ахаха Не, много е досаден. Пу каза, че дори е по-труден за превод от Себата! На мен не ми е просто позаскучава, особено като заговори неща, които вече са ясни, ама той да ги повтори, преобщи и не знам си какво още. Той и Цукитачи много ги обчам. Така сърца около чичковците И като добавим и Акари. Мешано, мазоно. Акари поне е 1 към 1 по мислене с една приятелка и е смешно. хДД (него май още в 1 том го няма да, един с розова коса е), а гн Червенокос - Цукитачи се мярна на няколко пъти вече, той е по-добре от към превод. Наричам ги триото "едри и широки"!
[/spoiler]

Дано меракът ми за нея скоро не спира. Това е то, че сравнение с Курото, където има много
подробности и детайли в превода, тук всичко е лесно и бързо. Действието е много динамично
и ми държи интереса на всяка глава (не че Курото е лошо, но там цялото е мн яко - арките,
но докато се стигне до тях и тн)
Image

samara
Фурията
Фурията

Post by samara » 15 Aug 2012, 14:15

Охо!! Много добре се заформи този първи том...... Малко доста от картинката с цирка и героите не е още много ясна, но
така се създава напрегната атмосфера..... Айде, и тука имаме генетични експерименти, ако съдя по физиономиите на
странните получовеци, които срещат. Сигурно ще се окаже, че и Най има някаква способност дето не е много естествена.....
Не бих се учудила, въпреки че ще предпочета да си е просто Най с някакви странности.

Ох, ама може ли това момче да е толкова.......... :angry1: Това не може да съществува. И в гора да живееш, все поне онзи
Кароку е бил с теб и ти е обяснявам някакви неща...... не може толкова просто да е това човече......

Добре, че Гареки развива историята. А сега и тези от цирка се намесиха, че ако беше само Най нямаше да издържа.....

И какъв сега е тоя край на първи том?? Гаден клифхангер. Не, че искам да знам толкова много за Кароку, ама връзката му с
Най е малко странна...... Ние сигурни ли сме, че най-наистина не е момиче =X

П.С. Страхотна работа! Давайте все така..... супер се е получило...

Purple

Post by Purple » 15 Aug 2012, 14:56

Абе, краката на Най изглеждат твърде жилести, за да са момичешки... Освен ако тайно не е олимпийски шампион =D

samara
Фурията
Фурията

Post by samara » 15 Aug 2012, 16:56

Аз останах с впечатлението, че картината с Кароку и момичето беше някакъв спомен на Най и останах малко изненадана.
Ама сега като се замисля по-скоро е нещо друго сигурно.... Телепатия, може би.....

Post Reply