[SDC-BG]Chii's Sweet Home
-
- Преводач, Тайпсетър
Re: [SDC-BG]Chii's Sweet Home
Мноо
го ме радва това коте....супер кавайскоооооо еее

- I will sell my soul for something pure and true
Someone like you
- samara
- Фурията
Страшно сладко е.... И толкова забавно направено от гледната точка на котето....
Обрахте овациите ми с този проект
Обрахте овациите ми с този проект

- Plama_chan
- Як Шеф
Какво да очакваш от маниаци на тема неко!
Имам две котета у нас, а да видя какво може да си мислят - is cool!
Имам две котета у нас, а да видя какво може да си мислят - is cool!

Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!

[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!

[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
- samara
- Фурията
ХАхаха! Преводът на името ме уби!
Много се забавлявам с това коте..... мерси за новите глави

Много се забавлявам с това коте..... мерси за новите глави
- samara
- Фурията
Аз ако имам такива кошмари нищо няма да ме накара да заспя
Интересно колко дълго ще се опитват да му намерят стопанин...

Интересно колко дълго ще се опитват да му намерят стопанин...
- krustal-chan
Една добра новина за феновете на Чии - успях да я завършаа. хДД След доооста голямо
забавяне реших, че е добре вече най-накрая да се захвана сериозно с нея... че за 4
години цели 11-12 глави по 7 страници не беше добре... След като започнах да правя една
глава за по средно 5-15 мин (сравнително, ест отиваше повече, ако правех още 2-3 неща,
но това сега без значение) - успях да я завърша набързока, то преди беше... една
глава за по 1 час - ужас! За това и беше голямото забавяне, нямах желание за нея,
защото 7 стр ги правих изключително баавно... но след като вече станах доста по-
бърза, дори не ги усетих кога се изнизаха. хД До тук са готови 103 глави (превод и
моделиране), редакцията е май някъде до 30-35 готова. хД На английски я сканират
много бавно - не бързам. За 2011 са сканирали цели 5 глави, а за 2012 цели 3 до тук! хД
Не препирам, не искам и от японски. Когото са готови, тогава, макар че знам, че на
японски са много по-напреди и все пак ако видя още 103 глави на Чии на веднъж ще се...
гръмна... Не че историята не ми харесва, даже беше мноого приятна. хД
Внимание, спойлери --->
[spoiler]Историята с Курои беше много сладка. След като той си замина... беше толкова
мило как на Чии му беше тъжно за него и все си го спомняше. Поне накрая отново се
срещнаха и то доста изненадващо. хД Накрая се появи и едно друго коте, което викаше
на Чии "пич", но не знам как ще го оставят след редакцията, но ми беше достаа
смешно! (напомни ми как един в една игра ми викаше пич, като си мислеше, че
съм момче) Жалко, че до тук има малко за него коте. хД Чудя се как още
ще се развие историята?[/spoiler]
забавяне реших, че е добре вече най-накрая да се захвана сериозно с нея... че за 4
години цели 11-12 глави по 7 страници не беше добре... След като започнах да правя една
глава за по средно 5-15 мин (сравнително, ест отиваше повече, ако правех още 2-3 неща,
но това сега без значение) - успях да я завърша набързока, то преди беше... една
глава за по 1 час - ужас! За това и беше голямото забавяне, нямах желание за нея,
защото 7 стр ги правих изключително баавно... но след като вече станах доста по-
бърза, дори не ги усетих кога се изнизаха. хД До тук са готови 103 глави (превод и
моделиране), редакцията е май някъде до 30-35 готова. хД На английски я сканират
много бавно - не бързам. За 2011 са сканирали цели 5 глави, а за 2012 цели 3 до тук! хД
Не препирам, не искам и от японски. Когото са готови, тогава, макар че знам, че на
японски са много по-напреди и все пак ако видя още 103 глави на Чии на веднъж ще се...
гръмна... Не че историята не ми харесва, даже беше мноого приятна. хД
Внимание, спойлери --->
[spoiler]Историята с Курои беше много сладка. След като той си замина... беше толкова
мило как на Чии му беше тъжно за него и все си го спомняше. Поне накрая отново се
срещнаха и то доста изненадващо. хД Накрая се появи и едно друго коте, което викаше
на Чии "пич", но не знам как ще го оставят след редакцията, но ми беше достаа
смешно! (напомни ми как един в една игра ми викаше пич, като си мислеше, че
съм момче) Жалко, че до тук има малко за него коте. хД Чудя се как още
ще се развие историята?[/spoiler]
- samara
- Фурията
С толкова много глави на Чии наведнъж направо умрях от кеф.
Температурите спомогнаха за разтапянето....
Хареса ми появата на черния котарак. Дано в следващи глави да има още подобни срещи.
Мисля, че е време хазяйката да разбере за Чии, да бъде очарована от нея и да я оставят.
Въпреки че доста интересно се получава със ситуациите, в които трябва да я крият.
Страхотна новина! БРАВО за добрата работа! Дори и да са били по 8 стр. не е лесно да се минат 103 глави все пак.
Евала! Ще се чакат...
Температурите спомогнаха за разтапянето....

Хареса ми появата на черния котарак. Дано в следващи глави да има още подобни срещи.
Мисля, че е време хазяйката да разбере за Чии, да бъде очарована от нея и да я оставят.
Въпреки че доста интересно се получава със ситуациите, в които трябва да я крият.
Страхотна новина! БРАВО за добрата работа! Дори и да са били по 8 стр. не е лесно да се минат 103 глави все пак.
Евала! Ще се чакат...
- tenshi
- The voice of reason
Ох, Чии е такова голямо сладурче!
Умирам от сладост, докато чета/проверявам главите. Имам се даже любими фрази, които в прилив на лудост използвам
Иначе, браво на Крис и Пупу, че успяха бързо да наваксат с английския превод.

Иначе, браво на Крис и Пупу, че успяха бързо да наваксат с английския превод.
- samara
- Фурията
Еее!
Да не са посмели да дадат котето на някой друг!!!
Толкова добре си се развива историята така както се опитват да
оставят съществуването му в апартамента тайна.
И такива смешни ситуации се появяват.
Мерси за новата доза Чии!!
Да не са посмели да дадат котето на някой друг!!!
Толкова добре си се развива историята така както се опитват да
оставят съществуването му в апартамента тайна.
И такива смешни ситуации се появяват.
Мерси за новата доза Чии!!
- Donna-chan
Ехеее, тази манга е толкова сладка!
Бях я зачела преди доста време на английски, после я изоставих по някаква причина, та сега направо я почнах отначало преведена.
Приятна, забавна история, какво друго да кажа. Обичам си котета по принцип, а Чии е такова съкровище... коте с характер наистина.
Сцените с хазяйката ме разбиват от смях и изобщо ситуациите, в които трябва да го крият.
Много хубав проект като цяло, браво, че сте успели да наваксате толкова бързо с главите! Ще чакам още!

Бях я зачела преди доста време на английски, после я изоставих по някаква причина, та сега направо я почнах отначало преведена.
Приятна, забавна история, какво друго да кажа. Обичам си котета по принцип, а Чии е такова съкровище... коте с характер наистина.

Сцените с хазяйката ме разбиват от смях и изобщо ситуациите, в които трябва да го крият.
Много хубав проект като цяло, браво, че сте успели да наваксате толкова бързо с главите! Ще чакам още!