Проекти, по които не се работи в момента.
-
Plama_chan
- Як Шеф
D.N.Angel
Заглавие: D.N.Angel
Жанр: Приключение, Фентъзи, Шоунен, Романтика, комедия
Автор: Юкиру Сугисаки
Томове: 18+ (незавършена)
Историята се върти около 14-годишното момче Дайсуке Ниуа и семейното му "проклятие", а именно, че когато навършат определена възраст, момчетата от семейството могат да се "превръщат" в легендарния крадец-фантом Дарк. Ключът за "преминаването" между двете същности (Дайсуке и Дарк) е "трепетът" на сърцето или вида на любимото момиче.
Сега пред Дайсуке се отваря цял един нов свят, изпълнен с приключения, рисковани мисии, неокаквани врагове и може би истинска любов в лицето на една от близначките Риса и Рику...
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: Mistress-sama
Редактор: Lee
Моделиране: Mistress-sama, Лиз
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice![この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
-
NaruEikou-chan
По принцип, първоначално този проект беше на mistress-sama (това мисля е първата директория) Тя преведе 1 и 2 глава. После аз се заех като започнах първо с 3-та, после с бонус главата "Н" като Нишики, после 1 и сега работя по втора! Не знам точно за кое казвате, че е зле. Ако може да ми кажете. И също за грешките при превода - аз ще прегледам пак, но ако може да ми кажете дали са правописни или стилистични (апропо - аз английския вариант го взимам от моите книжки които са на Tokyo Pop).
-
~earth~
Мике качи всички глави на чизе и аз ги изтрих от моя акаунт.
Ако не се лъжа Нару ти преработи първа глава и дори пусна линк с поправките и аз нагличко я бях качила в моя акаунт.
Мисля, че Плама-чан е видяла версията на мистрес-сама, преди Нару ти да я поправиш. Ама да не греша нещо.
Save me now from myself.