[MANGA-KUN] Yakitate! Japan

Image
Проекти, по които не се работи в момента.
Post Reply
Sesilia-chan

[MANGA-KUN] Yakitate! Japan

Post by Sesilia-chan » 12 Feb 2008, 20:32

Yakitate Japan

Image

Заглавие: Yakitate Japan
Жанр: Шоунен, Комедия
Автор: Хашигучи Такачи
Томове: 26 (завършена)

Англия. Франция. Германия. Какво е общото между тези три страни?
Отговор: Всяка една от тях е известна с производството на свой уникален, неповторим и изкусителен хляб.

А какво ще кажете за Япония, дом на ориза и морските деликатеси? Нямат ли и те някое апетитно димящо тестено изделие, което да могат да нарекат свое?
Отговор: Не... поне засега.

Историята следва едно лекомислено момче, Азума Казума, и неговата мечта да направи най-добрия хляб в цяла Япония. От Япония, за Япония и изцяло характерен за страната на изгряващото слънце. Казума тръгва на пътешествие от отдалечената провинция към големия град, за да стане служител на най-престижната пекарна верига „Фантазия”. Но това въобще не е толкова лесно, колкото си е представял.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: samara, marocca
Редактор: samara
Моделиране: samara

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image

Image

Image

Last edited by Sesilia-chan on 13 Feb 2008, 20:06, edited 1 time in total.
Информация по проектите ми тук

samara
Фурията
Фурията

Re: Yakitate! Japan

Post by samara » 13 Feb 2008, 13:57

да, знам. От доста време си мислех да взема да ги премоделирам, понеже намерих по-хубави сканове....
Така че, като оправя Angel Dust, вероятно ще почна малко по-малко да ги премоделирам....и чак когато ги свърша ще почна 4 том....

П.С. Може ли да пусна един анонс на мангата, който да се сложи горе при линка? :roll: А, жанра е: Приключение, Комедия, Шоунен..... Анонс:

Англия. Франция. Германия. Какво е общото между тези три страни?
Отговор: Всяка една от тях е известна с производството на свой уникален, неповторим и изкусителен хляб. А, какво ще кажете за Япония, дом на ориза и морските деликатеси?
Нямат ли и те, някое апетитно димящо тестено изделие, което да могат да нарекат свое?
Отговор: Не..... поне засега. Историята следва едно лекомислено момче, Азума Казума, и неговата мечта да направи най-добрият хляб в цяла Япония. От Япония, за Япония и изцяло характерен за страната на изгряващото слънце. Казума, тръгва на пътешествие, от отдалечената провинция към големия град, за да стане служител на най-престижната пекарна верига, „Фантазия”. Но, това въобще не е толкова лесно,
колкото си го е представял.

Sesilia-chan

Post by Sesilia-chan » 13 Feb 2008, 20:05

Анонс добавен :D А иначе за премоделирането няма проблем, миличка. Знаем че си съвестна. :wink:
Информация по проектите ми тук

samara
Фурията
Фурията

Post by samara » 06 Feb 2012, 22:20

Хммм...... За мое съжаление, вече нямам никакъв интерес да работя по тази манга. :sweatdrop:
Беше ми един от първите проекти и ми е малко кофти, че го оставям, но историята по-нататък се разви в
такива странно и безумни измерения, че вече не виждам особен смисъл да продължавам. Най-малкото е
жалко, понеже началото е толкова добро.

Ако някой си я хареса и иска да работи по нея, да се чувства свободен.

До тогава: :bye:

Post Reply