Clover
Заглавие: Clover
Жанр: Фантазия, научна фантастика, Шоуджо
Автор: CLAMP
Томове: 4 (завършена)
"Казват, че четирилистна детелина носи щастие
Но не казвай на никого
Къде детелините цъфтят с бели цветове
Или колко листа се отделят от стеблото им
Четирилистна детелина
Желая единствено твоето щастие"
Правителството възлага на Казухико Фей Рю, бивш военен, сега цивилен, да достави много ценна пратка. "Пратката" се оказва момиче на име Суу, което през целия си живот е живяло в строго охранявана оранжерия. В момента, в който двамата се опитват да напуснат страната, по петите им тръгват една камара стари врагове... Каква е тайната на Суу и защо е толкова "ценна"...
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: BGAdventurer (Manga-kun), Plama_chan (prior), clc (current)
Редакция: BGAdventurer (Manga-kun), Purple (prior), clc (current)
Оформление: BGAdventurer (Manga-kun), Plama_chan (prior), clc (current)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
[SDC-BG] Clover
- Sesilia-chan
[SDC-BG] Clover
Информация по проектите ми тук
- Plama_chan
- Як Шеф
Re: [SDC-BG] Clover
Много ми беше криво, че трябва да стои в "спрени" таз мангичка.
Интересно е, че от Кламп я започват леко като на шега, но за нещо започнато помежду другото се е получило страхотно. Другото хубаво е, че превода и оформлението са изключително лесни, затова стискайте палци да успея да я свърша по-бързичко.
Интересно е, че от Кламп я започват леко като на шега, но за нещо започнато помежду другото се е получило страхотно. Другото хубаво е, че превода и оформлението са изключително лесни, затова стискайте палци да успея да я свърша по-бързичко.
Of course I talk to myself - sometimes I need expert advice!
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
[この世界には偶然なんてないわ。あるのは必然だけ。]
................................................
時を越えて響くメロディー
優しさも 溢れる笑顔も
信じて 離れてても
私を想い出して
> > > Mah work!
- tenshi
- The voice of reason
А, много се радвам на тоя проект. Не я бях чела мангата, но сега като трябваше да я проверявам, ми беше много хубаво. Хем лесна за работа, хем и приятна. Нямам търпение да видя и останалата част от Кловър. Ще си я чакам на български
- samara
- Фурията
Много интересен проект...... не знаех, че КЛАМП работят и по научна фантастика......
Историята ми харесва. Бивш военен, който се завръща да поеме някаква задача....
Естествено, че се очаква старите врагове да изниканат.....
Ааа!! Нямам търпение да видя как върви нататък......
Мерси за главите! Страхотна работа...
Историята ми харесва. Бивш военен, който се завръща да поеме някаква задача....
Естествено, че се очаква старите врагове да изниканат.....
Ааа!! Нямам търпение да видя как върви нататък......
Мерси за главите! Страхотна работа...
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
Гледам, че тук не съм се разписала, а мангата ми е една от любимите на Кламп, именно защото не е фантазия (типичен жанр за мангаките), а спада към научната фантастика. От горе на всичко е и сравнително кратка - направо кратка, в сравнение с останалите им проекти.
Успех, Плами, и дано скоро я видим завършена! Невероятна работа - продължавайте в същия дух!
Успех, Плами, и дано скоро я видим завършена! Невероятна работа - продължавайте в същия дух!
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
CLC is taking over!
Захващаме се с работата по това заглавие в следната формация: Plama продължава с превода, а аз - с моделирането.
Захващаме се с работата по това заглавие в следната формация: Plama продължава с превода, а аз - с моделирането.
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
CLC is completely taking over!
Продължава работата по това заглавие в следната формация: CLC поема абсолютно всичко (остава и да си работи по останалите проекти, но това е отделна тема). Така че, хващайте се за палците, може скоро да имаме още глави на сайта от това заглавие.
PS Трети том е изцяло преведен, остава само 4ти да се преведе и после всичко..... трябва да се нанесе на страниците.
Продължава работата по това заглавие в следната формация: CLC поема абсолютно всичко (остава и да си работи по останалите проекти, но това е отделна тема). Така че, хващайте се за палците, може скоро да имаме още глави на сайта от това заглавие.
PS Трети том е изцяло преведен, остава само 4ти да се преведе и после всичко..... трябва да се нанесе на страниците.
- crazy_little_crow
- Дракон-чан
CLC is completely done!
Мангата почти е качена, остават още 3 части от последния том. Историята върви в следния ред - том 1 & 2 са за Казухико и Суу, том 3 е основно Оруха и Суу, том 4 е Ран <3 Така че ни остава само това малко парченце от пъзела. Очаквайте краят в следващия ъпдейт! (вероятно, потенциално, може би, когато стане)
За четене на всички пуснати глави за момента: https://mangadex.org/title/16025/clover
Мангата почти е качена, остават още 3 части от последния том. Историята върви в следния ред - том 1 & 2 са за Казухико и Суу, том 3 е основно Оруха и Суу, том 4 е Ран <3 Така че ни остава само това малко парченце от пъзела. Очаквайте краят в следващия ъпдейт! (вероятно, потенциално, може би, когато стане)
За четене на всички пуснати глави за момента: https://mangadex.org/title/16025/clover