Page 1 of 1

[MANGA-KUN] D.N.Angel

Posted: 10 Feb 2008, 21:07
by Plama_chan
D.N.Angel

Image

Заглавие: D.N.Angel
Жанр: Приключение, Фентъзи, Шоунен, Романтика, комедия
Автор: Юкиру Сугисаки
Томове: 18+ (незавършена)


Историята се върти около 14-годишното момче Дайсуке Ниуа и семейното му "проклятие", а именно, че когато навършат определена възраст, момчетата от семейството могат да се "превръщат" в легендарния крадец-фантом Дарк. Ключът за "преминаването" между двете същности (Дайсуке и Дарк) е "трепетът" на сърцето или вида на любимото момиче.

Сега пред Дайсуке се отваря цял един нов свят, изпълнен с приключения, рисковани мисии, неокаквани врагове и може би истинска любов в лицето на една от близначките Риса и Рику...

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип за превод на мангата:
Превод: Mistress-sama
Редактор: Lee
Моделиране: Mistress-sama, Лиз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Линк за онлайн четене:
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––---
Готови глави:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Image


Re: D.N.Angel

Posted: 10 Feb 2008, 21:55
by NaruEikou-chan
По принцип, първоначално този проект беше на mistress-sama (това мисля е първата директория) Тя преведе 1 и 2 глава. После аз се заех като започнах първо с 3-та, после с бонус главата "Н" като Нишики, после 1 и сега работя по втора! Не знам точно за кое казвате, че е зле. Ако може да ми кажете. И също за грешките при превода - аз ще прегледам пак, но ако може да ми кажете дали са правописни или стилистични (апропо - аз английския вариант го взимам от моите книжки които са на Tokyo Pop).

Re: D.N.Angel

Posted: 24 Feb 2008, 22:01
by ~earth~
Мике качи всички глави на чизе и аз ги изтрих от моя акаунт.

Ако не се лъжа Нару ти преработи първа глава и дори пусна линк с поправките и аз нагличко я бях качила в моя акаунт. :roll: :roll: Мисля, че Плама-чан е видяла версията на мистрес-сама, преди Нару ти да я поправиш. Ама да не греша нещо. :roll: :roll: