Честно казано, това е едно от най-най-първите заглавия, което ми хвана окото в началото на "отаку кариерата" ми, но така и не се наканих да започна.
Току що завърших 2-ри том и... уоу!

Определено има огромен потенциал и шансове да влезе в Топ 5 листата ми. Историята изглежда доста интригуваща, мрачна и зловеща, по първите впечатления. Глътка свеж въздух. Нямам търпение да разбера повече, сигурна съм, че ще има много обрати. Хорърът обаче си е бая гротески и добре направен дотук, което ми харесва (не е като безсмислени кървища да хвърчат през три секунди -.-). Предполагам, че и битките ще са на ниво. Което пък ми напомня, че артът е от любимия ми тип - изчистен, но детайлен.
Хмм, прави ми впечатление, че мислите и емоциите на главния герой са си реалистични и на място - все пак той е обикновено момче, чийто живот изведнъж е превърнат в ад. За другите герои обаче все още не мога да кажа много. Ще ми се да науча повече за Широ и каква е ролята и в историята. От друга страна, пичовете от сектор G радват. XD
Е, добре... Единствено не споменах, че преводът и цялата работа по мангата е страхотна, благодаря за предоставянето и. Ще чакам още глави!